Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Панирани канелони

Панирани канелони

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Панирани канелони1 / 2
24/09/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2-3

Необходими Продукти

  • масло - 30 г
  • спанак - 250 г
  • лук - 2 стръка пресен
  • синьо сирене - 50 г натрошено
  • сирене - 100 г Рикота
  • яйца - 1 брой
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • яйца - 2 броя за панировката
  • брашно
  • галета
  • олио - за пържене
  • канелони - готови
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете купешките канелони в кипяща подсолена вода без да ги преварявате. Нека канелоните да останат леко твърди.

Нарязаните спанак и лук се задушават в маслото. Прибавят се останалите продукти и се овкусява със сол и черен пипер. Напълнете канелоните, оваляйте ги в брашно, след това в разбито яйце и галета и ги изпържете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
53
43
30
21
10
Дай твоята оценка: