Необходими продукти:

8 филии хляб за тостер
4 с л течен шоколад
100 г тънки мини-шоколадчета
50-60 мл прясно мляко
1 с л течен мед
2 с л краве масло
1 яйце
2 ч л вода

Начин на приготвяне:

От филиите се отрязва кората. Четири филии се намазват с течния шоколад.

Отгоре се поставят мини-шоколадчетата.

Филиите се захлупват с другите 4 филии.

Млякото се разбърква с меда.

Сандвичите се потапят за кратко в млечната смес, след което се нареждат върху дъска за рязане.

Покриват се с друга дъска за рязане, а отгоре се поставя тежест. Така сандвичите престояват 3 часа.

В голям тиган се разтопява кравето масло.

Яйцето се разбива с водата. Сандвичите се потапят в яйцето.

Пържат се на среден огън за по 5 минути на страна до златист цвят.

Сандвичите се срязват по диагонал и се поднасят веднага.