Последователи

ТЪРСИ РЕЦЕПТИ В БЛОГА!

понеделник, 3 януари 2011 г.

Паниран качамак



ПРОДУКТИ:
за качамака:

грис качамак
вода, сол / Направете го по описанието на пакета/
Когато започне да се отлепя от стената на тенджерата го намачкайте в тава намазана с масло.
Аз го направих от качамака който бях правила предишния ден и ми остана умишлено бях направила повече да ми остане.


за панирането:
2 яйца
брашно
олио за панирането




Като изстине качамака го нарежете на правоъгълници или вие преценете на какви фигури ще го нарежете.
Всеки правоъгълник го натопете в разбитите яйца ,после в брашното и после пак в яйцето.
Пържите в нагорещено олио.



Много вкусно ястие, може да се използва и за гарнитури, мезе за биричка или вино и за основно даже.

Няма коментари:

Публикуване на коментар