Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Панирани чушки с шунка

Панирани чушки с шунка

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Панирани чушки с шунка1 / 2
12/10/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Има нещо неустоимо в панираните чушки, което ни кара само при мисълта за тях да забравим, че сме на диета"

Необходими Продукти

  • чушки - 6 броя, печени и здрави
  • яйца - 5 броя
  • сирене - 100 г
  • шунка - 50 г
  • чубрица - 1 ч.л.
  • галета - 3 - 4 с.л.
  • олио - за пържене
  • магданоз - 5 - 6 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сиренето се настъргва, а шунката се реже на ситни парченца. Смесват се с 3 разбъркани яйца и се овкусява с чубрица.

С тази смес се пълнят печените чушки.

Останалите яйца се разбиват, чушките се топят в тях, после в галета и отново в яйце.

Пържат се в сгорещена мазнина и се поднасят с нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: