Панирани сърнели
Рейтинг: Сложност: Изпробвана: 4 Любима на 22 готвача |
Снимката е добавена от ianicabanica
Необходими продукти
- • гъби сърнели
- • яйца
- • брашно
- • сол
- • олио
Начин на приготвяне
Няколко по-големи сърнели се почистват без да се мият с вода се накъсват на големи парчета. Всяко парче се потапя в гъста смес от яйца, брашно, сол и вода. Слага се в горещо олио и се пържи до златисто. Става като пилешки шницел.
Рецептата е добавена от hristov99999 на 1 Март 2009 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
# 5 Lirinka | В сместа за паниране добавям млян черен пипер. Водата я замествам с бира, поне на нас ни харесват повече по този начин! Панираните сърнели са си вкусотия, предпочитаме ги дори и пред пържоли! | 8 Окт 2014 |
снимки от ianicabanica [Изпробвал рецептата] |
8 Окт 2014 | |
# 4 ianicabanica [Изпробвал рецептата] | до сега не бях панирала сърнели но... ммм получиха се супер [Изпробвана] | 8 Окт 2014 |
# 3 AnnaJames [Изпробвал рецептата] | Това е супер рецепта, аз я правя от години. Когато доидох в щатите намерих гъба подобна на сърнелата - Портобелло, малко е по-тънка, но става. А в София си купувах сърнели от женския пазар... [Изпробвана] | 30 Сеп 2014 |
# 2 zai4e_kate [Изпробвал рецептата] | уникални са, но не знам от къде да си купя сърнели в София [Изпробвана] | 23 Сеп 2014 |
снимки от boykobonev |
22 Сеп 2014 | |
# 1 kuku_69 [Изпробвал рецептата] | Страшно вкусни са. Аз ги приготвям вече 20 години и гарантирам, че са много вкусни. Само прибавям черно пиперче и... окапах се.
[Изпробвана] | 3 Юли 2013 |
снимки от k.mimi66 |
2 Юли 2013 |
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.