Панирани пилешки воденички
Рейтинг: Сложност: Любима на 77 готвача |
Снимката е добавена от korneliq
Необходими продукти
- • 1 кг пилешки воденички
- • 100 г царевично брашно или галета
- • 2-3 бр. яйца
- • 100 г кашкавал
- • мащерка
- • босилек
- • олио
Начин на приготвяне
Пилешките воденички се сваряват в подсолена вода. Царевичното брашно или галетата се разбъркват с щипка мащерка и босилек. Яйцата се разбиват с 1-2 с.л. вода и се разбъркват с настъргания кашкавал. Сварените пилешки воденички се овалват в брашното, потапят се в яйцата с кашкавала и се пържат в загрятата мазнина. Поднасят се с гарнитура по желание и соев сос.
Рецептата е добавена от korneliq на 19 Май 2009 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
# 4 valechka | Много добре изглеждат и сигурно ще са вкусни! | 11 Авг 2011 |
# 3 Galya68 | Много вкусно изглеждат... ще се пробват. | 20 Май 2009 |
# 2 BABY | Браво Нели! Цялото семейство обича субпродукти, така че ще ги приготвя воденичките по този начин в най-скоро време. | 20 Май 2009 |
# 1 magi71 | Не съм панирала досега воденички, но като ги гледам на снимките... ммм. Поздравления за красиво аранжираното ястие | 20 Май 2009 |
снимки от korneliq [Автор на рецептата] |
19 Май 2009 |
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.