Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Руладини»Панирани пилешки руладини

Панирани пилешки руладини

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Панирани пилешки руладини1 / 3
01/04/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4-6
"От сигурен източник знаем, че студената бира унищожава калориите от пърженето, затова тези панирани руладини се поднасят само с много бира"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 4 броя пилешки гърди
  • гъби - 200 г
  • червени чушки - 1 брой
  • бекон - 200 г
  • кашкавал - 120 г
  • кисели краставички - 2 броя
  • галета
  • черен пипер
  • сол
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се начукват старателно под фолио, за да не се разкъсат. Овкусяват се с подправките и се оставят настрана.

В сгорещена мазнина се задушават гъбите и се овкусяват със сол и черен пипер. Кашкавалът, чушката и беконът и киселите краставички се нарязват на дълги тънки ивици.

В средата на всяко парче пилешко се подреждат парче кашкавал, кисели краставички, чушка, бекон и малко от запържените гъби. Навиват се на руло и се затварят с клечки за зъби.

Така приготвените пилешки руладини се овалват в галета и се запържват от всички страни до златисто. Поднасят се с ленти от чушки, краставички и кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

dani
dani
Изглежда вкусно, ще го пробвам.
01.04.2011 19:57